Risotto z zielonymi szparagami W konkursie na najsmaczniejsze danie ze szparagami w roli głównej zwyciężył przepis pana Tomasza Białasa, który proponuje "szparagi dla dodania odwagi", czyli risotto z zielonymi szparagami. Zobacz więcej na temat: risotto ryż szparagi tarta
Sałatka nicejska i kwiaty cukinii w cieście Idealne danie dla osób goszczących na Lazurowym Wybrzeżu. Zobacz więcej na temat: ciasta czarna oliwka Lazurowe Wybrzeże Marek Brzeziński sałatki
Sałatka nicejska i kwiaty cukinii w cieście Idealne danie dla osób goszczących na Lazurowym Wybrzeżu. Zobacz więcej na temat: ciasta czarna oliwka Lazurowe Wybrzeże Marek Brzeziński sałatki
Piramida z warzyw Podczas egzaminów końcowych w Akademii Kulinarnej Marek Brzeziński na przystawkę postanowił zaserwować marynowaną doradę. Dzisiaj podajemy przepis na egzaminacyjne danie główne – jagnięcinę z piramidą z warzyw. Zobacz więcej na temat: Marek Brzeziński pieczarki piramidy przystawki warzywa
Alpejskie przysmaki Zima w pełni, warto więc wybrać się w Alpy, aby spróbować specjałów tamtejszej kuchni. Zobacz więcej na temat: Alpy boks Francja gotowanie grill Sabaudia
Zapach poranka - 1.03.2009 Nie zabraknie spotkania z naszym trójkowym szefem kuchni Jarosławem Uścińskim, który zaproponuje państwu między innymi zapiekankę z rybą, cukinią i ryżem. Jak zwykle będzie również coś dla łasuchów czyli pyszny derer bananowo kokosowy. Zobacz więcej na temat: mod ryż zapiekanki
Zapach Poranka - 18 stycznia 2009 Tradycyjnie wraz z Jarosławem Uścińskim zaproponujemy co warto przygotować na niedzielny rodzinny obiad. Tym razem będzie to marynowany łosoś i schab z owocami i cukinią w sosie z białego wina z serem pleśniowym. Na deser placki z bananami. Zobacz więcej na temat: desery moda obiad owoce